Uw partner in klimaat en managementsystemen

Over ons

Familiebedrijf

Microfan is dé toonaangevende partner op het gebied van klimaat- en managementsystemen voor de intensieve veehouderij wereldwijd. Al sinds 1979 denken wij met u mee zodat u uw stallen op eenvoudige wijze resultaatgericht kunt automatiseren. Onze systemen waarborgen een goed klimaat en daarmee gezonde dieren en een beter welzijn. Daarmee ontzorgen wij de varkens- en pluimveehouder.

Visie

Microfan blijft de komende jaren haar klimaat- en managementsystemen innoveren aan de hand van drie pijlers:

  • Connectiviteit; de kracht van het verbinden
  • Efficiëntie; haal het maximale uit uw stal
  • Service; wij staan voor u klaar en denken met u mee!

Microfan voorziet een schaalvergroting in de wereldwijde intensieve veehouderij. Duurzaamheid, boerenwelzijn en diergezondheid worden daarbij steeds belangrijker. De behoefte van de varkens- en pluimveehouder om continue optimale informatie te hebben over alle bedrijfsprocessen neemt gestaag toe.

Advies

Voor goed vaktechnisch advies, voor bestaande of nieuwbouw stallen, bent u bij ons aan het juiste adres. We nemen uw wensen mee en bespreken graag met u alle mogelijkheden van luchtinlaat, verdeling en afzuiging tot het registreren van de juiste management gegevens.

Trainingen

Met onze innovatieve producten zal uw stalbeheer vereenvoudigt worden. Wij bieden u graag, naast de uitgebreide instructie bij oplevering, de mogelijkheid om een geheel verzorgde training: gebruikers of installateurs, op maat bij ons te volgen in onze moderne demoruimte of bij u op locatie. We verzorgen o.a. trainingen voor de productgroepen:

  • ARGOS P1
  • ARGOS M Serie
  • ARGOS S Serie
  • ARGOS Feed
  • ARGOS.CLOUD Management Portal

Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

Partners

HAS Hogeschool

HAS Hogeschool is in Limburg een intensieve samenwerking aangegaan met bedrijven in de directe omgeving van haar vestiging in Venlo. Deze bedrijven uit de agrofood-sector geven studenten van de HAS de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastlessen, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Daarnaast wordt het lesprogramma van de opleidingen van de HAS jaarlijks getoetst aan de behoeften van het werkveld dat door deze bedrijven vertegenwoordigd wordt. Deze samenwerking is vastgelegd in een partnership. Microfan maakt onderdeel uit van dit selecte groepje bedrijven.

Varkens Innovatie Centrum (VIC) Sterksel

Microfan is innovatiepartner van VIC Sterksel: hèt multifunctionele onderzoekscentrum voor de moderne, innovatieve en duurzame varkenshouderij. In binnen- en buitenland.